Jornada 'Fronteres Invisibles 2022: Crims d'Estat'

Imatge oficial de l'edició de la jornada Fronteres Invisibles d'enguany, a la platja del Bogatell de Barcelona. Font: Tanquem els CIE
Barcelona
Dimarts, 09/08/2022

Organitzada anualment per diversos col·lectius de persones migrades i antiracistes, arriba la jornada 'Fronteres Invisibles', que enguany pretén visibilitzar crims d'Estat com deportacions o les morts a fronteres.

Amb una programació que ocupa tot el dia, el dimarts 9 d'agost, de 9 a 21 h, se celebra la jornada 'Fronteres Invisibles' d'enguany, a la platja del Bogatell de Barcelona, a l'alçada de la Rambla del Poblenou, anomenada 'Crims d'estat'. Organitzada per Tanquem els CIE, la trobada pretén reivindicar el tracte que reben les persones migrants i refugiades, majoritàriament castigades pels governs dels països.

Casos de deportacions, nombroses defuncions a les fronteres dels estats i les condicions precàries dels Centres d'internament per a Estrangers, són alguns exemples de situacions contra les quals lluiten.

Diferents activistes, col·lectius, autores i artistes són les persones que protagonitzaran els diferents actes de la jornada. Les plataformes RegularizaciónYa, SOS Racisme i la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent a Catalunya (CNAACAT) també formen part de l'organització d'enguany. Durant tot el dia hi haurà habilitat un espai per a recollir signatures per a la Iniciativa de Legislativa Popular (ILP) de RegularizaciónYa i es podrà gaudir de l'exposició de SOS Racisme, 'Obre els ulls'.

Per a consultar la programació completa i detallada, clica aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 09 ag

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Tanquem els CIE, Regularización Ya, SOS Racisme i la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent a Catalunya (CNAACAT)
Correu electrònic de l'organitzador: 
tanquemelscies@gmail.com