Jornada: ‘Grup de familiars de fills i filles amb malalties neuropsiquiàtriques i d’altres malalties generadores de diversitat funcional’

L’objectiu és poder oferir un espai de conversa i d’intercanvi que permeti resoldre dubtes i disminuir els nivells d’angoixa i inquietud. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 20/05/2019 fins Dilluns, 17/06/2019

El 20 i 27 de maig i el 3 i 17 de juny, la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza les sessions a la seu de la fundació, Barcelona.

Els propers dilluns 20 i 27 de maig i 3 i 17 de juny a les 17.00 h, la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral i Cipais, en col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’, organitzen la jornada ‘Grup de familiars de fills i filles amb malalties neuropsiquiàtriques i d’altres malalties generadores de diversitat funcional’.

Les malalties neuropsiquiàtriques constitueixen un grup molt heterogeni constituït per processos que inclouen problemes neurològics i psiquiàtrics, com passa amb el síndrome del cromosoma X fràgil, la trisomia 21, l’esclerosi tuberosa, l’asperger o l’autisme.

L’objectiu de les sessions és poder oferir un espai de conversa i d’intercanvi que permeti resoldre dubtes i disminuir els nivells d’angoixa i inquietud.

Els grups psicoeducatius estan adreçats als pares, mares i familiars de pacients amb patologies neuropsiquiàtriques que volen expressar les seves inquietuds i preocupacions pel present i el futur dels seus fills i filles.

En aquestes sessions d’una hora i mitja, el moderador del grup farà una introducció al tema, seguit de les presentacions dels membres del grup psicoeducatiu.

Cada membre explicarà la seva experiència i tot allò que li suposa tenir un fill o filla amb una malaltia neuropsiquiàtrica. Per finalitzar, el moderador farà una síntesis dels continguts tractats i donarà un conjunt de recomanacions.

Per assistir a les sessions, cal enviar un correu a l’adreça electrònica info@spad.cat.

Data: 

Dilluns 20 Maig

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fcpc.cat