IA: Una mirada de futur. Introducció a la Intel·ligència Artificial (IA) en la gestió associativa

Imatge generada per IA. Font: m4social
Barcelona
Dimecres, 10/07/2024

El 10 de juliol tindrà lloc la jornada 'IA: Una mirada de futur. Introducció a la Intel·ligència Artificial (IA) en la gestió associativa' a l'Espai Línia de Barcelona

Torre Jussana, en col·laboració amb m4social han organitzat la jornada 'IA: Una mirada de futur. Introducció a la Intel·ligència Artificial (IA) en la gestió associativa' per oferir una introducció pràctica i accessible a les aplicacions de la Intel·ligència Artificial (IA) en el context de la gestió de les associacions. És una acte que forma part del cicle '#TJEnXancletes', les activitats d'estiu gratuïtes adreçades a les entitats que organitza l'espai associatiu Torre Jussana.

La jornada s'adreça a persones membres de juntes directives, a gestores d’associacions i a qualsevol persona interessada en conèixer com la IA pot millorar i facilitar les tasques diàries dins d’una associació.

Cal inscripció prèvia, fins el 5 de juliol.

Destaquem del programa:

  • la ponència inaugural 'La Intel·ligència Artificial (IA) com a element de millora de la gestió associativa' a càrrec de Maite López Sánchez,
  • la xerrada 'Els camins de la IA en la gestió associativa. Una visió realista del seu potencial' de Pedro Álvarez
  • i la presentació 'Parlant amb la IA: Com interactuar amb les eines d’IA i obtenir resultats' desenvolupada per Carlos Guardián.
Data: 

Dimecres 10 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat