Jornada Identitat i Referents: La Vivència de la Diversitat Cultural

L’acte compta amb l'acompanyament musical de Kopil Roca i les projeccions de diverses creacions artístiques de Montserrat Anguiano. Font: Unsplash.
Hospitalet de Llobregat
Dilluns, 02/12/2019

El 2 de desembre, la Generalitat de Catalunya organitza la sessió a l’Espai Bital, L’Hospitalet de Llobregat.

El proper dilluns 2 de desembre a les 8.30 h, la Generalitat de Catalunya organitza la jornada Identitat i Referents: La Vivència de la Diversitat Cultural.

L’objectiu de la sessió és conèixer com viuen la diferència les persones que pertanyen a col·lectius racialitzats o a col·lectius culturals minoritaris, i de manera particular les persones més joves.

També es pretén mostrar referents positius per la joventut que pertany a col·lectius racialitzats o a col·lectius culturals minoritaris, per oferir un missatge d’inclusió, superació i resiliència personal i disposar d’elements que permetin crear estratègies per avançar cap a una societat plenament intercultural i respectuosa amb la diferència.

La sessió està dirigida a professionals de l’àmbit de la joventut, la ciutadania, la immigració, la infància i l’adolescència, així com a càrrecs electes, representants d’entitats, investigadors/es i persones de col·lectius racialitzats, minoritaris o d’immigrants, persones adoptades i famílies adoptives.

La jornada s’iniciarà amb la conferència inaugural ‘Joves d’origen estranger a Catalunya: experiències, trajectòries i reptes’. A continuació, tindrà lloc la primera taula rodona ‘Referents i diversitat cultural a Catalunya’, seguida de la segona taula ‘Adopció i identitat’. L’acte de cloenda anirà a càrrec de Chakir el Homrani, conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La jornada compta amb l'acompanyament musical de Kopil Roca i les projeccions de diverses creacions artístiques de Montserrat Anguiano.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripcions.

Data: 

Dilluns 02 des

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
aiglesias@gencat.cat