Jornada i.lab sobre reptes socials per a la gent gran

Una dona amb un cub virtual
Barcelona
Dijous, 13/12/2018

Porta com a objectiu reflexionar sobre els reptes socials que es plantegen per a la gent gran en relació a la salut, l'habitatge o altres serveis, i sobre com resoldre'ls mitjançant la innovació social i la tecnologia.

La iniciativa i.lab és un laboratori que vol accelerar la innovació urbana i la sostenibilitat mitjançant la col·laboració entre l'Administració, el sector acadèmic, l'empresarial, les entitats i la ciutadania en general. Està impulsada pel Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la seva Àrea de Drets Socials i l'Institut Europeu de l'Administració Pública (EIPA).

Aquesta jornada va adreçada a persones que desenvolupen la seva tasca sobretot en l’àmbit del serveis socials, la salut i l'assistència social, com ara agents municipals, personal investigador i acadèmic, d'associacions civils, i d'empreses tecnològiques i d’innovació social.

La trobada servirà per intercanviar idees i experiències entre els actors que poden fer aportacions a la innovació social pel que fa a aquest grup d'edat. Hi haurà ponències en anglès que comptaran amb traducció simultània.

L'entrada és gratuïta, però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia. Pots fer-ho a Eventbrite, així com consultar el programa i tenir més informació sobre l'esdeveniment.

Data: 

Dijous 13 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
m4Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@m4social.org