Jornada ‘Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge’

Jornada ‘Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge’
Barcelona
Dijous, 31/10/2019

Servirà per fer públics els resultats del projecte entorn el marc legal local de l’habitatge cooperatiu i per fer una aproximació a referents internacionals del model.

La Dinamo Fundació i Lacol amb la col·laboració de Coòpolis presenten la jornada ‘Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge’. Es tracta de l'acte de cloenda del projecte ‘Cap a l'escalabilitat de l'habitatge cooperatiu en règim d'ús a Catalunya a través de la col·laboració pública cooperativa’, desenvolupat al llarg del curs 2018-2019. Tindrà lloc el dijous 31 d’octubre amb inici a les 18.30 hores a la Lleialtat Santenca (C. Ozinelles, 33) de Barcelona.

La jornada servirà per fer públics els resultats del projecte entorn el marc legal local de l’habitatge cooperatiu i per fer una aproximació a referents internacionals del model, amb experiències d’arreu del món. Comptarà amb la presència de persones expertes del sector i s’hi presentaran noves eines i instruments per l'impuls de les cooperatives d'usuàries d'habitatge. Les inscripcions s’han obert i poden fer-se a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dijous 31 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
La Dinamo Fundació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ladinamofundacio.org