Jornada ‘Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida’

Jornada ‘Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida’
Lleida
Dissabte, 01/12/2018

S’hi explicarà com el projecte aposta per la connexió dels aprenentatges, temps, espais i agents educatius que ja treballen amb infants i joves, de dins i fora l’horari lectiu.

El proper 1 de desembre, el projecte Educació 360. Educació a temps complet’ impulsat per la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica farà un nou pas endavant amb la presentació de la iniciativa a les Terres de Lleida. L’acte tindrà lloc de 9.00 a 14.00 hores al Museu de Lleida (Carrer del Sant Crist, 1) de la capital del Segrià. La jornada oferirà una primera reflexió entorn l’Educació 360 i com aquesta aposta per la connexió dels aprenentatges, temps, espais i agents educatius que ja treballen amb infants i joves, de dins i fora l’horari lectiu.

La jornada està destinada a persones que formin part d'un centre educatiu, entitat, equipament o ajuntament amb l’objectiu de connectar aquest ecosistema dins i fora l’escola per a multiplicar els beneficis educatius i enriquir i oferir més i millors oportunitats d’aprenentatge per a tothom. A més, s’hi identificarem realitats i reptes, en clau Educació 360, de les Terres de Lleida. I és que el projecte fa propostes més enllà de l’horari escolar, a les tardes, els caps de setmana i durant les vacances. Alhora, planteja vincular els temps lectius i no lectius dins les escoles i instituts.

Programa

Inscripcions

Data: 

Dissabte 01 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Educació 360
Correu electrònic de l'organitzador: 
federacio@mrp.cat