Jornada Internacional sobre Salut Mental a Esplugues de Llobregat

Jornada Internacional sobre Salut Mental a Esplugues de Llobregat
Esplugues de Llobregat
Dijous, 28/09/2017

La jornada pretén reflexionar sobre algunes iniciatives ja desenvolupades i analitzar aquestes experiències per veure quina aplicabilitat poden tenir en l'àmbit de la salut mental.

Sota el lema "Vells problemes, noves solucions. Promovent la salut mental", el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, organitzen una jornada amb l'objectiu de posar en comú i reflexionar sobre algunes iniciatives ja desenvolupades en l'àmbit europeu, nacional i autonòmic en un intent per analitzar aquestes experiències i veure quina aplicabilitat poden tenir en l'àmbit de la salut mental.

El programa de la jornada consta de dues taules rodones. La primera, a càrrec de tres ponents estrangers, servirà per avaluar els recursos de salut mental a tota Europa i específicament sobre les noves experiències que tenen lloc en el sistema de salut mental. La segona se centra en el sistema de salut mental a Espanya i Catalunya. Finalment, es debatrà sobre els plantejaments realitzats per tal d'arribar a noves realitats que ens acostin a un nou model d'atenció centrat en les necessitats dels nostres temps.

El germà José Luís Fonseca, superior provincial, clausurarà la trobada, que tindrà lloc a l'Edifici Docent de Sant Joan de Déu, a Esplugues.

L'endemà, divendres 29 de setembre, tindrà lloc una convocatòria exclusiva per als membres de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. L'objectiu serà que tots els professionals dels centres assistents a la jornada del dia anterior reflexionin sobre el futur de la salut mental a les seves organitzacions.

Les inscripcions es poden realitzar a la web del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Data: 

Dijous 28 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Hospital Sant Joan de Déu Barcelona