Jornada interreligiosa i interconviccional ‘Dones, religions i pau’

L’objectiu és donar a conèixer la realitat i experiències de les dones com agents de pau, des de les seves tradicions religioses. Font: Unsplash.
Barcelona
Dissabte, 19/10/2019

El 19 d’octubre, Justícia i Pau organitza l’acte a Casa Golferichs, Barcelona.

El proper dissabte 19 d’octubre a les 9.15 h, Justícia i Pau organitza la jornada interreligiosa i interconviccional ‘Dones, religions i pau’.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer la realitat i experiències de les dones com agents de pau, des de les seves tradicions religioses.

La jornada està moderada per la periodista Glòria Barrete i compta amb dues dones expertes en diversitat religiosa i feminismes, Lola López i Neus Forcano.

Després dels diàlegs es donarà pas a un espai de conversa que abordarà la qüestió ‘Com viuen i entenen la relació entre la pau i la fe o espiritualitat les dones d’11 tradicions religioses o conviccions diverses?’.

Alguns dels espais debatran sobre la convivència de l’islam i el budisme, el catolicisme i la fe bahà’í o el protestantisme i el judaisme.

Per finalitzar, es realitzarà un espai de silenci i música per expressar el compromís de les persones i col·lectius participants amb la pau i la convivència.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dissabte 19 oct

Hora: 

09:15

Organitzador: 
Justícia i Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org