Jornada ‘Invertir en infància és garantir drets’

Infant en un gronxador. Font: Pixabay
Barcelona
Dimarts, 06/11/2018

La Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) organitza un esdeveniment el 6 de novembre centrat en els drets de la infància.

La Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) ha organitzat la jornada ‘Invertir en infància és garantir drets’, que se celebrarà el dimarts 6 de novembre de 9.30 a 13h al Centre Cívic Teresa Pàmies. D’una banda, la jornada se centrarà en els drets de la infància i comptarà amb una ponència inaugural a càrrec de Lourdes Galtan, doctora en Sociologia i diplomada en Treball Social.

D’altra banda, la Plataforma d’Infància d’Espanya presentarà l’Informe complementari de la convenció dels drets dels infants, realitzat per la mateixa entitat. Posteriorment, Roger Garcia, responsable de Polítiques d’Infància i Sensibilització d’UNICEF, parlarà sobre ‘Inversió i pressupostos en infància’. Tot seguit, tindrà lloc una taula rodona al voltant del mateix tema.

L’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest de PINCAT. La jornada és gratuïta però caldrà fer inscripció prèvia. El coixinet per poder seguir la jornada és #dretsinfancia.

Data: 

Dimarts 06 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Plataforma d'Infància de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
pincat@tercersector.cat