Jornada “La cultura: eina de reducció de les desigualtats socials”

Imatge de la Jornada Anual de l'Acord Ciutadà. Font: Acord Ciutadà
Barcelona
Dimarts, 28/01/2020

L’Acord Ciutadà celebrarà el 28 de gener un acte al Teatre Lliure de Gràcia per crear sinergies amb els agents culturals de Barcelona per afrontar nous reptes socials.

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva celebrarà el pròxim 28 de gener la Jornada “La cultura: una eina de reducció de les desigualtats socials” al Teatre Lliure de Gràcia. Conduït per la periodista de Betevé Núria Dias Marquilles, l’acte serà una oportunitat per establir vincles i sinèrgies amb els i les agents culturals de Barcelona per afrontar els reptes socials de la cultura.

El programa de l’acte, que s’iniciarà a les 9.30h amb una benvinguda a càrrec de la Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, es dividirà en diferents parts. En primer lloc, hi haurà una creació visual de El Parlante sota el títol “Ciutat Esperança, la educomunicació per la inclusió social”. Tot seguit, se celebrarà un debat sobre el potencial de la cultura per reduir les desigualtats, amb la participació de diferents veus destacades del sector.

Una actuació de percussió de Reperkutim, una sessió de teatre-fòrum a càrrec del col·lectiu ImpactaT i un debat amb equips de creació cultural posaran la cirereta del pastís a l’esdeveniment. A més, aquest comptarà amb la presentació del projecte ‘En forma sobre rodes’ de la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec i de Basket Beat. Amb hora de tancament a les 14h, les inscripcions es poden fer a través del web oficial.

Data: 

Dimarts 28 gen

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Acord Ciutadà
Correu electrònic de l'organitzador: 
acordciutada@bcn.cat