Jornada: ‘L’Educació avança en clau 360’

L'educació 360 pretén que els joves es desenvolupin en tots els àmbits de la seva vida.
Barcelona
Dimecres, 30/01/2019

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acollirà un espai per intercanviar coneixement sobre l’educació a temps complet, amb la participació de la Fundació Jaume Bofill.

La jornada ‘L’educació avança en clau 360’ serà un punt de trobada perquè professionals del món educatiu puguin debatre i reflexionar sobre l’educació a temps complet amb la implicació dels agents comunitaris. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona serà l’espai que acollirà l’esdeveniment, que comptarà amb la participació d’entitats del Tercer Sector com la Fundació Jaume Bofill o la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

El programa inclou experiències com la d’aprenentatge connectat de Chicago Learning Exchange. L’entitat nord-americana estarà representada per Sana Jafri, cap de projectes, que parlarà de com treballar per la comunitat. A més, també es farà la presentació de la Crida ‘Centres Educatius 360’, una iniciativa que busca escoles i instituts que desitgin explorar les oportunitats d’aprenentatge amb una mirada educativa transversal que transcendeixi del propi centre.

L’acte serà una oportunitat per conèixer referents internacionals i imaginar futurs possibles. El dia de celebració de la jornada serà el 30 de gener de 2019, amb hora d’inici a les 9.00h i de finalització a les 19h. Les inscripcions es podran fer via telemàtica o presencialment.

Data: 

Dimecres 30 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Educació 360 a Temps Complet
Correu electrònic de l'organitzador: 
934 588 700