Jornada LIDERA. Màrqueting i comunicació digital per a dones emprenedores

 Font:
Divendres, 22/01/2021
(En línia)

Barcelona Activa organitza la Jornada LIDERA per donar a conèixer a dones autònomes i emprenedores aspectes bàsics de la comunicació i el màrqueting digital.

El proper dia 22 de gener, Barcelona Activa organitza la Jornada LIDERA sobre màrqueting i comunicació digital per a dones emprenedores. L’activitat s’emmarca dins del programa LIDERA que té com a objectiu acompanyar les dones en la seva carrera professional d’acord amb els valors de la igualtat d’oportunitats.

L’objectiu de la jornada serà oferir coneixements sobre aspectes bàsics de la comunicació i el màrqueting digital per poder dissenyar una estratègia de comunicació adequada a la realitat i necessitats de les organitzacions. La jornada començarà amb una ponència sobre la importància de la comunicació digital en la gestió del negoci, a continuació es presentaran tres iniciatives empresarials que han desenvolupat una estratègia de comunicació digital d’èxit i, per últim, es facilitarà un entorn de networking que serà dinamitzat per persones professionals del sector.

La sessió està pensada per a dones emprenedores i empresàries que necessitin establir o seguir treballant en les bases de comunicació de la seva empresa, així com a dones que vulguin compartir la seva experiència en aquest tema.

Data: 

Divendres 22 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador: 
nagore.gonzalez@ingenieriasocial.es