Jornada ‘Mentoria i Inclusió social’

 Font:
Dimecres, 14/07/2021
(En línia)

La trobada tindrà lloc el 14 de juliol en format virtual i pretén ser el preludi del Congrés presencial que està previst organitzar durant la primavera de 2022.

Davant l’increment d’experiències lligades a la mentoria, la Coordinadora de Mentoria social organitza el pròxim 14 de juliol, la jornada virtual ‘Mentoria i Inclusió social’, un espai que pretén crear sinergies entre les diferents entitats vinculades a aquest àmbit i oferir a aquelles entitats que vulguin treballar amb aquesta metodologia, l’oportunitat de conèixer els projectes de referència, la recerca universitària relacionada i les eines d’avaluació que hi ha al seu abast per aconseguir el major impacte possible.

Així mateix, la trobada també està adreçada a les institucions públiques i privades que aposten per aquesta eina d’intervenció social.

La jornada s’iniciarà a les 10.00 hores amb un acte de benvinguda que anirà a càrrec de Laia Bernués, presidenta de la Coordinadora de Mentoria Social, Patricia Bezunartea, directora general de Diversitat Familiar i Serveis Socials del Govern d’Espanya i Szilvia Simon, directora del European Center for Evidence-Based Mentoring.

Posteriorment, tindran lloc les conferències: ‘La mentoria com a eina d’inclusió social a Espanya’, ‘el valor afegit de la mentoria en el reforç de la cohesió social’ i un espai de presentació d’experiències.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar de la Jornada, només han d’emplenar el formulari d’inscripció.

Mapa de projectes de mentoria social

La coordinadora de Mentoria Social posa a disposició de les entitats i institucions públiques un mapa amb els projectes de mentoria social que tenen lloc a Espanya. Aquells col·lectius que estiguin interessats a afegir la seva experiència, només han d’omplir el següent formulari.

Data: 

Dimecres 14 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coordinadora de Mentoria Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinadora@mentoriasocial.org