Jornada "Parlem de discapacitat"

Jornada "Parlem de discapacitat"
Barcelona
Divendres, 17/11/2017

L’empoderament de les persones amb discapacitat: inserció laboral, dret a la capacitat jurídica i igualtat de gènere seran els eixos centrals de la quarta sessió de la jornada “Una Europa amb valors”.

L’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús ha organitzat la quarta sessió del cicle de jornades “Una Europa amb valors” en què el debat se centrarà en la situació de les persones amb discapacitat. L’empoderament, la inserció laboral, dret a la capacitat jurídica i igualtat de gènere seran els eixos centrals de la quarta sessió de la jornada.

Els debats seran presentats i moderats pel periodista Albert Segura, presentador i director del programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio. L’acte començarà amb un diàleg entre Segura i Antonio Guillén, president del Comitè Català de representants de persones amb discapacitat (COCARMI).

Posteriorment, es durà a terme la taula rodona sobre “L’empoderament de les persones amb discapacitat”, amb Laura Pelay, vicesecretària general d’Àrea Externa i portaveu de la UGT – Catalunya, que parlarà sobre inserció laboral; amb Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar de les comarques gironines, que parlarà sobre el dret a la capacitat jurídica; i Maria Carme Riu, presidenta de l’Associació Dones No Estàndards i Doctorand en Psicologia Social i investigadora amb el treball de recerca europea: “La discriminació en contra de les dones amb discapacitat al Consell d’Europa”, que parlarà sobre igualtat de gènere.

La directora de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Maite Calvo, donarà la benvinguda als assistents, i les conclusions de la jornada i la cloenda de l’acte aniran a càrrec de l’eurodiputat Francesc Gambús, independent en el Grup del Partit Popular Europeu.

Per sol·licitar alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva (interpretació a la llengua de signes o subtitulació en directe), cal que ho comuniqueu abans del 13 de novembre a: oficina@francescgambus.eu

L'entrada és lliure tot i que cal confirmar assistència, ja que l'aforament és limitat.

Data: 

Divendres 17 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús