Jornada per a persones amb tractament per a Trastorns de la Conducta Alimentaria i Famílies

Font: www.itacat.com
Barcelona
Dimecres, 02/11/2016 fins Divendres, 11/11/2016

Jornada per a persones amb tractament per Trastorns de la Conducta Alimentaria i Famílies, un espai de convivència i formació pels familiars, pacients i entitats vinculades amb els TCA.

En el Marc del Congrés Hispà Llatí-Americà de Trastorns de Conducta Alimentaria que tindrà lloc a Barcelona del 9 al 12 de novembre, organitzat per ITA i FITA, s’ha volgut reservar un espai per donar protagonisme a persones en tractament i famílies. El 12 de novembre, l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona es convertirà en un punt de trobada pels familiars, pacients i entitats vinculades amb els Trastorns de la Conducta Alimentària.

La Jornada pretén ser un espai distés i lúdic de formació i de convivència, on es vol donar veu a les persones amb tractament per TCA i a les seves famílies que amb la seva implicació i col·laboració en el procés terapèutic permet al pacient evolucionar positivament en la seva recuperació i avançar cap a la consecució de la seva autonomia personal.

El programa inclou una conferencia a càrrec del Dr. Gonzalo Morandé, psiquiatra infanto- juvenil especialista en TCA, una taula de presentació d’entitats vinculades a l’atenció a les famílies i un taller per a famílies a càrrec d’especialistes en l’abordatge dels TCA d'ITA.

Durant la jornada hi haurà una exposició dels pòsters del Concurs de Pòsters sobre Trastorns de la Conducta Alimentària realitzat pels pacients d’ITA i l’acte finalitzarà amb l’entrega del premi al pòster guanyador del concurs.

La inscripció és gratuïta i ja està oberta. Per fer-la, només cal enviar un mail a cmartinez@fundacion-ita.org (Indicant: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, entitat d’on provenen (en el cas que vinguin d’entitats d’atenció a famílies amb TCA) i número de persones que l'acompanyaran).

Data: 

Dimecres 02 nov

Hora: 

17:10

Organitzador: 
FITA Fundació Institut Trastorns Alimentaris
Correu electrònic de l'organitzador: 
fita@fundacion-ita.org