Jornada: ‘Polítiques de suport a les famílies’

Jornada: ‘Polítiques de suport a les famílies’
Barcelona
Dilluns, 18/02/2019

En la jornada es presentaran els principals resultats i les recomanacions de l'informe, consensuades pels agents socials que participen a l’ens.

El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) organitza per al proper dilluns 18 de febrer una jornada que porta per títol ‘Polítiques de suport a les famílies’. L’acte tindrà lloc a la Sala de plens del CTESC (C. Diputació, 284 de Barcelona) i s’iniciarà a les 9.30 hores del matí amb la benvinguda a càrrec de la directora general de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Roser Galí.

En la jornada es presentaran els principals resultats i les recomanacions de l'informe, consensuades pels agents socials que participen a l’ens, que explora quines serien les polítiques i mesures que podrien resultar més adients per a les famílies catalanes. L'estudi se centra en els tres grans eixos dels instruments de les polítiques: les mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral; els ajuts econòmics i les transferències monetàries; i els serveis d’atenció i cura.

Data: 

Dilluns 18 febr

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
ctesc@gencat.cat
Organitzador: 
CTESC