Jornada: Recuperació de l’Associacionisme en l’organització de la societat actual

 Font:
Dijous, 24/01/2013

Quines formes d’associacionisme trobem actualment a la nostra societat? Quins projectes desenvolupen? Com ens ajuden a millorar dia a dia? Aquestes preguntes es resoldran durant la jornada Recuperació de l’Associacionisme en l’organització de la societat actual organitzada per Territori Obert.

Territori Obert és una consultoria en dinamització sostenible del territori. Aquest equip de professionals proposa organitzar la jornada Recuperació de l’Associacionisme en l’organització de la societat actual amb l’objectiu de parlar sobre les actuals formes d’associacionisme cultural que tenim actualment i com aquestes interactuen amb la societat civil.

El dia 24 de gener a l’auditori del Museu d’Història de Catalunya hi ha programades dues taules rodones. La primera sobre la importància dels ateneus com a institucions rellevanta en la vertebració cultural de projectes; i la segona dirigits a millores en gestió i socials de les entitats.

La jornada està oberta a totes aquelles persones, empreses, experts interessats en la temàtica. Podeu posar-vos en contacte amb Territori Obert tant per participar com a oients com per presentar algun projecte.

L’empresa Territori Obert compta amb professionals que desenvolupen projectes de dinamització cultural per la “posada en valor del patrimoni cultural i natural per tal de potenciar noves línies d’actuació en relació al desenvolupament territorial de forma integral i sostenible”. Han estat els encarregats de comissionar l’exposició Catalunya, terra d’ateneus.

Data: 

Dijous 24 gen

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
to@territoriobert.com