Jornada Ruralisme o barbàrie

Cartell de la jornada Ruralisme o barbàrie. Font: Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.
Berga
Diumenge, 26/06/2022

L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Fil a l'Agulla organitzen aquesta trobada al Konvent per cercar models alternatius davant de la crisi ecosocial.

'Ruralisme o barbàrie' és el nom d'aquesta jornada organitzades per l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Fil a l'Agulla al Konvent de Berga amb el suport de la Generalitat per tal de trobar estratègies ecofeministes davant del col·lapse. I és que ens trobem en una crisi ecosocial i cal definir alternatives econòmiques, energètiques i alimentàries.

És per això que la jornada comptarà amb dues taules rodones dedicades a abordar la realitat i a imaginar utopies amb la participació de representants d'Arran de Terra, Observatori del Deute i la Globalització (ODG), Mas les Vinyes, Konvent, Fil a l'Agulla, Xarxa per la Sobirania Energètica i Micropobles.

D'altra banda, hi haurà espais més participatius com un fòrum obert facilitat per Fil a l'Agulla, cercles cocreatius i un dinar popular.

La jornada, dirigida a qualsevol persona interessada en aquests models alternatius, tindrà lloc el 26 de juny des de les 10 a les 18 hores. Cal inscripció prèvia.

Data: 

Diumenge 26 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Fil a l'Agulla
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneucooperatiucc@gedi.org