Jornada "Sensellarisme: una nova mirada davant les necessitats d’acollida"

Jornada "Sensellarisme: una nova mirada davant les necessitats d’acollida"
Barcelona
Dimecres, 27/09/2017

La jornada busca conèixer quines són les tendències actuals en l’àmbit del treball social a l’hora de donar resposta a les noves necessitats socials.

Sota el nom "Sensellarisme: una nova mirada davant les necessitats d’acollida", la XII Jornada de Treballadors Socials del Departament de Justícia busca conèixer quines són les tendències actuals en l’àmbit del treball social a l’hora de donar resposta a les noves necessitats socials, donada l’evolució de les polítiques socials.

Quan pensem en les persones més vulnerables en l’entorn penitenciari, podem descriure multiplicitat de factors que incideixen en la seva reinserció, com ara l’acompanyament en el retorn a la comunitat, el suport als familiars i referents sociocomunitaris i el foment de l’autonomia i la responsabilitat dels nostres usuaris.

La situació de les persones que no disposen d’una llar o d’un nucli acollidor en el moment de la sortida de la presó és una de les realitats que més preocupen els professionals de l’àmbit social. Per això, aquest, és un dels reptes més importants a abordar entre tots els agents socials.

La jornada està destinada a professionals de l’àmbit de l’execució penal, professionals de serveis socials, professionals de l’administració i a estudiants universitaris interessats en aquesta temàtica.

Pots consultar el programa en el següent enllaç.

Per tal d’assistir a la jornada caldrà formalitzar la inscripció a través del formulari web. Per altra banda, La jornada es gravarà i a partir del 29 de setembre podreu accedir als vídeos al cejfe.tv.

Data: 

Dimecres 27 set

Hora: 

09:15

Organitzador: 
Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada