Jornada sobre Agroecologia i Economia Social i Solidària

L’Aresta és un projecte agroecològic, cooperatiu i autogestionari. Font: Cooperativa l'Aresta
Barcelona
Divendres, 24/03/2017

Aquesta trobada vol ser un espai de reflexió sobre la vinculació entre aquestes dues perspectives i donar a conèixer iniciatives socials que combinen aquests dos àmbits.

L’Institut de Govern i Polítiques Públiques-IGOP, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’associació Arran de Terra organitzen la jornada 'Agroecologia i Economia Social i Solidària. Convergències en la teoria i la pràctica' el divendres 24 de març a la tarda Barcelona. L'acte s'adreça a membres d'entitats i institucions de l'àmbit del desenvolupament local, agroalimentari i de l'agroecologia.

Al llarg de la trobada tindran lloc dues ponències: ‘Com ser alternativa econòmica sense perdre els valors en l’intent', amb Ruben Suriñach de la Xarxa d’Economia Solidària –XES; i “Aportacions de la sinèrgia entre ESS i Sobirania Alimentària als reptes de les iniciatives agroalimentàries’, amb Patrícia Dopazo, de la revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.

El programa també inclou la celebració d’una taula rodona en la qual es donaran a conèixer iniciatives que treballen des d’aquestes dues perspectives com la cooperativa L’Olivera, l’Aresta i Coop57.

L’acte és gratuït però cal fer inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Més informació:

  • Data i horari: Divendres 24 de març del 2017. De 16 a 20h.
  • Lloc: Sala Emprèn de l’Edifici Barcelona Activa. (C/Llacuna, 162-164. Barcelona)
  • Inscripció gratuïta enviant aquest formulari
  • Contacte: ariadna@arrandeterra.org / 665 123 889
Data: 

Divendres 24 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Institut de Govern i Polítiques Públiques-IGOP