Jornada sobre aspectes pràctics per aplicar la llei de protecció de dades

Joana Marí, responsable d’avaluació i estudis tecnològics de l’APDCAT, és una de les ponents de la jornada. Font: APDCAT
Barcelona
Dimecres, 24/10/2018

Suport Associatiu, amb la col·laboració de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, organitza el 24 d’octubre una trobada dirigida a associacions i fundacions.

La jornada que organitza Suport Associatiu amb la col·laboració de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) repassarà els aspectes pràctics que les associacions i fundacions han de tenir en compte per complir amb la Llei de protecció de dades.

L’acte tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre, a les 09.45 hores, al Centre d'Estudis Jurídics (carrer Ausiàs Marc, 40, Barcelona).

Expertes de l’APDCAT analitzaran les principals dificultats amb què s’han trobat les entitats (AMPA, esportives, culturals, socials, veïnals…) des de l’entrada en vigor de la normativa. Oferiran diverses eines per solucionar els problemes més freqüents.

L’assistència és gratuïta. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Per a més informació, consulteu el programa de la jornada.

Data: 

Dimecres 24 oct

Hora: 

09:45

Organitzador: 
Suport Associatiu
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@suport.org