Jornada sobre comerç just i finances ètiques a Sant Boi de Llobregat

Jornada sobre comerç just i finances ètiques a Sant Boi de Llobregat.
Sant Boi de Llobregat
Dissabte, 01/06/2019

LaCoordi organitza la campanya ‘Posa el Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just!’ el proper 1 de juny.

Sota el lema ‘Posa el Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just!’, LaCoordi organitza la Festa del Comerç Just a Sant Boi de Llobregat el proper 1 de juny.

Aquesta jornada promou la importància de la comercialització justa i les finances ètiques i proposa alternatives respectuoses amb els drets humans. L’objectiu és denunciar les desigualtats i injustícies que pateixen les dones en el comerç internacional i reivindicar les alternatives que, des del comerç Just o les finances ètiques, lluiten per una justícia social equitativa.

Així, el proper 1 de Juny, a la plaça Catalunya d’aquest municipi, s’organitzaran activitats, tallers i espectacles relacionats amb la temàtica d’aquesta festa. Paral·lelament també hi haurà la Fira d’entitats de cooperació i solidaritat i venda de productes de comerç just.

LaCoordi es una nova organització hereva de la campanya ‘Som Comerç Just i Banca Ètica’ que agrupa 6 entitats catalanes del tercer sector i l’Economia Social i Solidària, que promouen la justícia social, el comerç just i el finançament ètic i solidari.

A les 20.30 hores, a Can Massallera, hi ha previst lespectacle teatral 'MENJAR', de la Companyia francesa Zygomatic. L’entrada és gratuita i està disponible a través de ticketea.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
LaCoordi
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@comercjustibancaetica.org