Jornada sobre Educació i Gènere a la UVIC

Jornada Internacional Migracions, educació i gènere UVic, abril 2012
Vic
Dissabte, 17/05/2014

Des de les 9 hores del matí i fins les 19.00h de la tarda, la UVIC acollirà el proper dissabte 17 de maig una jornada reflexiva al voltant de l'educació i les concepcions de gènere.

La Universitat de Vic (UVIC) ha organitzat per al proper dissabte 17 de maig una jornada reflexiva al voltant del gènere i l'educació que començarà a les 09.00 del matí i s'allargarà fins les 19.00 de la tarda a l'històric Edifici El Sucre.

La jornada neix amb la voluntat de promoure el debat i la reflexió al voltant de qüestions de gènere i especialment sobre què s'està duent a terme des dels diferents àmbits educatius (família, escoles, centres de lleure, mitjans, etc.), en relació amb la perpetuació d'uns estereotips lligats al gènere.

Es treballarà sobre quatre eixos temàtics a través de diferents tallers, al voltant dels quals s'agruparan les experiències de valor sobre l'educació i el gènere:

Eix 1. Mateixos drets, diferents maneres d'exercitar-los. Experiències a l'entorn del reconeixement i la valoració de les diferències i l'equitat educativa.

Eix 2. Feminitats i masculinitats. Experiències a l'entorn de la construcció, transformació i desaprenentatge dels models de gènere.

Eix 3. Violències i relacions de poder. Experiències a l'entorn de domini entre col·lectius-persones, institucions-apoderament.

Eix 4. Realitats de la coeducació. Experiències a l'entorn de la inclusió, de l'aprendre a formar part, de la democràcia i la ciutadania plena.

La jornada és oberta a tothom però cal prèvia matrícula. Tota la informació sobre com fer la inscripció i el pagament és disponible aquí.

Data: 

Dissabte 17 Maig

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
vicdones-siadosona@vic.cat