Jornada sobre la recerca en infants i joves amb mesures de protecció

Logotip de la jornada
Barcelona
Dijous, 07/03/2019

S’hi presentarà el Mapa de la recerca en l’àmbit de la protecció als infants i joves a Catalunya i hi tindrà lloc un intercanvi d’experiències entre entitats, equips de recerca d’universitats, instituts de recerca i administració.

La jornada ‘La recerca en infants i joves amb mesures de protecció a Catalunya: recerques actuals i passades’ està organitzada per la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat de Lleida (UdL).

En la jornada, que es fa arran de la col·laboració amb diferents grups de recerca de diverses universitats catalanes, es tractaran aspectes relacionats amb l'acolliment residencial, l'acolliment familiar, l'adopció, la intervenció amb famílies biològiques, la transició a la vida adulta i l'avaluació de polítiques. Pots consultar el seu programa.

L’aforament és limitat i l’admissió de l’assistència es farà per ordre d’inscripció, que es pot fer a partir del formulari en línia.

Data: 

Dijous 07 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
FEPA
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fepa18.org