Jornada sobre l'emprenedoria i les oportunitats dels sectors TIC i Turisme al Baix Llobregat

Jornada sobre l'emprenedoria i les oportunitats dels sectors TIC i Turisme al Baix Llobregat
Conerllà de Llobregat
Dijous, 23/03/2017

La Fundació Acció contra la Fam organitzen una jornada el proper dijous 23 de març al CITILAB de Cornellà sobre les oportunitats d’emprenedoria en el sector de les TIC i el del Turisme en el Baix Llobregat.

L’acte es dirigeix a persones emprenedores, personal tècnic de l’administració pública, tècnics d’emprenedoria, entitats de l’economia social etc.

El programa és el següent:

  • 10.00 hores: Presentació de l’“Informe Sectores emergentes de emprendimiento para jóvenes en riesgo de exclusión social” i de la “Guía para fortalecer competencias emprendedoras en jóvenes”, elaborades per Acció contra la Fam. A càrrec de Carla Serrano, responsable de difusió de l’informe dels Sectors Emergents en Emprenedoria d’Acció contra la Fam.
  • 10.30 hores: Taula rodona sobre l’emprenedoria en el Baix Llobregat. Quines oportunitats ofereix el sector de les TIC i el Turisme per als emprenedors? Com es poden desenvolupar projectes d’economia social? Dinamitzat per Natàlia Anguera, Delegada d’Acció contra la Fam - Catalunya. A la taula hi participaran:
    • Sr. Javier Gonzalez: Director Gerent del CITILAB
    • Sra. Mireia Monfort: Consellera de Turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat
    • Sr. Raimon Martinez: Director Fundació Futur. Responsable de Menjar Futur, empresa d’economia social inclusiva

Dia: 23 de març de 2017

Horari: de 10h a 12h del matí

Lloc: CITILAB de Cornellà de Llobregat, plaça Can Sunis s/n.

L'assistència és lliure. Cal confirmació escrivint a Agustí Jorba al següent correu electrònic: ajorba@accioncontraelhambre.org o trucant al telèfon 932540381.

Es lliurarà a les persones assistents un exemplar de l'informe i la guia. També es poden descarregar els documents al web de Acción contra el Hambre.

Data: 

Dijous 23 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Acció contra la Fam
Correu electrònic de l'organitzador: 
ajorba@accioncontraelhambre.org