Jornada sobre les ciberviolències de gènere i la participació política de les dones

Imatge de difusió de la jornada
Barcelona
Dimarts, 05/03/2019

S'hi presentarà un informe de Pikara Magazine i s'hi compartiran estratègies individuals i col·lectives que s'estan desenvolupant davant les ciberviolències.

Organitzen la jornada Calala Fondo de Mujeres, Front Line Defenders i Pikara Magazine, amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l'Ajuntament de Barcelona.

La conferència inaugural porta com a nom 'Defensores de drets humans online. Reclamant els (nostres) espais davant l'odi' i anirà a càrrec de Leila Nachawati, de Asociación Para el Progreso de Comunicaciones. Més tard es presentarà l'informe 'Las violencias de género en línea'.

Tot seguit es faran dues taules. En la primera d'elles, sota el títol 'Anàlisi de les ciberviolències de gènere', Laia Serra, de Dones Juristes, farà la ponència 'Impacte als drets fonamentals: participació política de les dones'. Núria Vergés, de Donestech, continuarà amb 'Seguretat i apoderament digital'.

La segona taula, amb el nom 'Estratègies individuals i col·lectives davant les ciberviolències de gènere', comptarà amb la participació d'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Silvia Agüero, de Pretendemos Gitanizar el Mundo; Alicia Murillo, activista feminista; Cristina Fallarás, escriptora i periodista i Miriam Hatibi, activista i comunicadora feminista.

La jornada es podrà seguir en directe per 'streaming' a l'esdeveniment de Facebook i al canal de Youtube de Pikara Magazine.

Data: 

Dimarts 05 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Diverses entitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
-