Jornada sobre “Les polítiques familiars a Catalunya: impacte, reptes i nous models”

 Font:
Barcelona
Dimarts, 19/09/2017

Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) organitza una jornada sobre ‘Les polítiques familiars a Catalunya: impacte, reptes i nous models’ el proper dimarts 19 de setembre a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

La Jornada, organitzada per la Comissió de Famílies de l'ECAS, tindrà lloc dimarts 19 de setembre a l'Espai Francesca Bonnemaison de 9:30 a 13:15 h.

L’objectiu és oferir un espai de reflexió sobre les noves necessitats d’atenció a les famílies derivades de la realitat social actual, debatre sobre els models d’atenció a infants i analitzar les polítiques públiques actuals en relació a les famílies, la infància i la corresponsabilitat.

L’acte es dirigeix especialment a professionals del tercer sector i dels serveis socials i comptarà amb una conferència a càrrec de Lluís Flaquer, catedràtic emèrit en Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; i una taula rodona amb la participació de Sara Moreno, sociòloga de la UAB; Elena Boira, responsable de l’àrea d’Actuacions de suport a les famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; Jaume Blasco, expert en avaluació de polítiques públiques i col·laborador de la Fundació Jaume Bofill; i Rosa Balaguer, vocal d’Incidència pública i secretària de la Junta Directiva d’ECAS. També inclourà la presentació per part de la coordinadora de la Comissió de Famílies d’ECAS, Loli Rodríguez, del Directori d’entitats socials amb serveis famílies i exposició, una nova publicació impulsada des de la federació.

Podeu inscriure’us a la jornada en aquest formulari online.

Per a més informació i per a consultar el programa complet cliqueu aquí.

Data: 

Dimarts 19 set

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
ecas@acciosocial.org
Organitzador: 
Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS)