Jornada sobre memòria, exili i drets humans a Síria

Jornada sobre dones sirenas exiliades.
Celrà
Dissabte, 06/04/2019

L’organització SodePau organitza el proper 6 d’abril aquest acte per acompanyar les persones sirianes en el seu procés d’exili.

La jornada, organitzada per SodePau i que tindrà lloc el 6 d’abril a la localitat de Celrà, comptarà amb la participació de Fadwa Souliman d el’rganització Families for freedom, Mariam Hallak de l’Associació de famílies ‘César’, Abeer Farhoud, Artista i activista pels drets humans i Nassera Dutour, de la Federació Euro-mediterrània contra les desaparicions forçoses.

L’objectiu d’aquesta jornada és acompanyar les exiliades sirianes en el seu procés d’autoorganització social i política a l’exterior, traspassar i intercanviar experiències adquirides per associacions i persones que han treballat aquests anys en la denúncia i recerca de persones desaparegudes en diversos països i tractar d’incidir en l'agenda diplomàtica internacional per afavorir un clima propens a la resistència democràtica i no autoritària a la mediterrània.

A la jornada també hi intervindran organitzacions i associacions, que des de Catalunya treballen en l’àmbit de la recuperació de la memòria històrica, solidaritat i defensa dels drets humans, aquí i arreu del món.

Data: 

Dissabte 06 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
SodePau
Correu electrònic de l'organitzador: 
sodepau@sodepau.org