Jornada sobre Trastorns de la Conducta Alimentària a la UdG

 Font:
Girona
Dijous, 09/04/2015

La Sala de Graus de la Facultat de Dret de la UdG acollirà l'acte, que se celebrarà el pròxim dijous 9 d'abril. La jornada és d'accés lliure i gratuït però cal inscripció prèvia.

El Programa de Suport a Persones amb Discapacitat de la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració del Pla UdG Saludable i la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG organitzen conjuntament la jornada "Més enllà de la imatge. Entendre els Trastorns de la Conducta Alimentària", que té l'objectiu de crear un espai de reflexió on estudiants, professionals i familiars puguin compartir experiències, obtenir recursos i orientació sobre trastorns de la conducta alimentària, cada vegada més estesos.

La jornada està dirigida a estudiants (i futurs professionals) dels àmbits social, educatiu i sanitari, professorat, psicopedagogs, així com a familiars i persones interessades en la temàtica.

En aquest enllaç està disponible el programa complet de l'acte, que tindrà lloc el pròxim dijous 9 d'abril a la Sala de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (UdG) a partir de les 08:45 h.

La inscripció a la jornada és gratuïta, però cal confirmar l'assistència prèviament omplint el formulari.

Data: 

Dijous 09 abr

Hora: 

08:45

Organitzador: 
Programa de Suport a Persones amb Discapacitat de la Universitat de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
pla.discapacitats@udg.edu