Jornada solidària per la campanya de beques de Fundesplai

L’objectiu de la jornada és recaptar fons per atorgar beques a la campanya Un estiu per a tothom! Font: Fundesplai.
Vilassar de Dalt
Dissabte, 07/09/2019

El 7 de setembre, Fundesplai organitza l’activitat a Illa Fantasia, Vilassar de Dalt.

El proper dissabte 7 de setembre a partir de les 10.00 h, Fundesplai organitza a Illa Fantasia una Jornada solidària per la campanya de beques de Fundesplai.

L’objectiu de la jornada és recaptar fons per atorgar beques a la campanya Un estiu per a tothom! perquè els infants en situació vulnerable puguin gaudir de colònies i casals.

Per aquest motiu, el proper dissabte les entrades al parc aquàtic tindran un preu especial de 12€, quan normalment el seu cost és de 28€. 2’5€ d’aquest import aniran a parar a la campanya solidària de Fundesplai.

La campanya Un estiu per a tothom! Lluita contra les desigualtats econòmiques i socials que afecten greument la igualtat d'oportunitats en la infància. Molts infants veuen limitat el seu accés al menjador escolar, el reforç educatiu i les colònies.

Quan arriben les vacances escolars i comença l’estiu, aquestes desigualtats deixen a molts infants fora de les activitats de lleure educatiu de qualitat com colònies i casals.

Per això es té oberta la campanya de captació de fons amb la que tothom que vulgui fer una aportació puntual o fer-se soci ho faci entrant al web o trucant al 93 551 17 71.

Per assistir al parc aquàtic, es pot comprar l’entrada anticipada.

Data: 

Dissabte 07 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org