Jornada: Vies d'accés a l'habitatge per a joves

Cartell
Barcelona
Dimecres, 26/01/2022

El 26 de gener de 2022 els serveis infoJOVE de Barcelona han organitzat una jornada sobre l'accès a l'habitatge per a joves al Palau Alòs de Barcelona

El servei InfoJOVE de Barcelona (Assessoria d'habitatge del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i els Punts infoJOVE del Paral·lel, Ciutat Vella, Sant Martí i Nou Barris) organitzaran la Jornada Vies d’accés a l’habitatge per a joves.

S'adreçarà a joves fins a 35 anys amb dificultats per accedir a una vivenda, que estiguin en un procés de recerca de pis/ habitació o que estiguin pensant en fer-ho. La jornada constarà de tres espais per on els i les joves aniran rotant al voltant de 3 eixos informatius:

1. Contractació i convivència: S'hi treballarà tot allò que cal saber per llogar un pis o una habitació i també mitjançant una dinàmica veurem quines són les regles d’or per tenir una bona convivència dins de casa.

2. Espai vivencial: En ell, sorgiran les dificultats amb les que podem topar quan es busca pis i quins recursos hi ha per fer-hi front.

3. Espai d’eines i recursos: Espai de trobada de diferents entitats i serveis públics que treballen per la no discriminació en l’accés a l’habitatge i per la promoció d’aquest entre el jovent. Les assistents podran conèixer els serveis i recursos dels que poden fer ús a l’hora d’afrontar l’accés a la vivenda digna.

Les inscripcions es poden fer des d'aquests correus electrònics: Pij_Paral·lel o Pij_Ciutat Vella.

Data: 

Dimecres 26 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Punt d'Informació Jove Paral·lel
Correu electrònic de l'organitzador: 
pijparal.lel@bcn.cat