Jornada: 'VIHRMUT contra l'estigma!'

Persones celebrant una estona de vermut en representació del VIHRMUT contra l'estigma. Font: Llicència CC Pixabay
Lleida
Dissabte, 26/11/2022

La Fundació Antisida de Lleida organitza la primera edició d'aquesta celebració, la qual pretén sensibilitzar contra la malaltia i fer xarxa entre les assistents.

El dissabte 26 de novembre, a partir de les 11 h del matí es podrà gaudir de la primera edició del 'VIHRMUT contra l'estigma!', organitzat per la Fundació Antisida de Lleida, a l'Ateneu La Baula, l'Ateneu Cooperatiu de Lleida. Durant el transcurs de la jornada se celebraran diferents activitats com, per exemple, la xerrada 'Beuret Activista +', un espai de reflexió dirigit per Montse Matas i Jordi Jiménez, dues persones seropositives i activistes que conversaran sobre les seves vivències amb la malaltia.

A les 12.15 hi ha l'acte 'Besada Popular', contra l'estigma, amb el qual es reivindicarà, de la mateixa manera que es feia històricament en accions d'activisme, la visibilització dels col·lectius LGTBI i VIH/SIDA. A les 12.30 h, per concloure la jornada, es podrà gaudir d'una sessió de música, a càrrec de DJ Penta, i d'un aperitiu. Durant tot l'esdeveniment, l'Associació Colors de Ponent oferirà un espai de cura d'infants, amb jocs i disfresses.

Data: 

Dissabte 26 nov

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Antisida de Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
consulta@antisidalleida.org