Jornades: 'Cal Macià - Casa Vallmanya, passat, present i futur'

Estat actual de Casa Vallmanya, l'antiga casa familiar de Francesc Macià. Font: Salvem Casa Vallmanya.
Alcarrà
Dissabte, 15/01/2022

La plataforma Salvem Casa Vallmanya organitza unes jornades per dinamitzar el territori i l'espai, i evitar que es deteriori encara més.

L'antiga casa familiar de Francesc Macià és una masia situada a la població d'Alcarràs (Segrià), que des de fa anys, està en un estat greu de deteriorament: abandonament i mal estat de conservació, amb trossos de la teulada que ja s'han esfondrat. La plataforma Salvem Casa Vallmanya organitza el dissabte 15 de gener, de 10 a 13 h, unes jornades per reivindicar la restauració de la masia.

Es duran a terme diferents debats i xerrades, on es coneixeran propostes i arguments per tirar endavant la reconstrucció de la Casa Vallmanya, i els projectes que s'estan duent a terme. Se seguirà la normativa de seguretat de mesures Covid-19 durant tot l'esdeveniment. La plataforma Salvem Casa Vallmanya va fer una protesta el 25 de desembre, el 88è aniversari de la mort de Francesc Macià, per demanar a l'alcalde d'Alcarràs que negociï amb govern i Diputació perquè la restauració de la masia sigui una realitat.

Data: 

Dissabte 15 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Salvem Casa Vallmanya
Correu electrònic de l'organitzador: 
salvemcalmacia@gmail.com