Jornades: 'Com construir #BarrisVioletes?'

Fragment del cartell oficial de les Jornades: 'Com construir #BarrisVioletes?'. Font: Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya
Santa Coloma de Gramenet
Divendres, 20/05/2022 fins Dissabte, 21/05/2022

La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya organitza unes jornades de debat on l'objectiu és reformular els barris amb perspectiva de gènere.

Com podem construir barris de manera col·lectiva on l’urbanisme i els itineraris de cura tinguin en compte la perspectiva de gènere i les necessitats de les veïnes? Com es poden crear serveis de salut i educatius sense biaixos de gènere? Per què no promocionem polítiques públiques per impedir l’empobriment de les veïnes? Aquestes són algunes preguntes que llencen des de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, i que seran resoltes el cap de setmana del 20 i 21 de maig, a les jornades 'Com construir #BarrisVioletes?'.

La CIBA de Santa Coloma de Gramenet acollirà aquest espai de debat, organitzat amb l'objectiu d'elaborar una agenda pròpia de les dones dels barris amb perspectiva feminista. Es redactarà un decàleg per a la construcció dels #BarrisVioletes i es treballarà per identificar bones pràctiques. Les jornades comptaran amb un seguit d'activitats, com taules rodones, intercanvi d'experiències i debat obert i tallers. Per a consultar la programació, clica aquest enllaç. I per a inscriure't, omple el següent formulari.

Data: 

Divendres 20 Maig

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
veins@confavc.cat