Jornades: Com garantim el dret a l'habitatge i l'energia des dels municipis?

Jornada sobre eines i dispositius innovadors per aturar els desnonaments i els talls de subministrament. Font: Enginyeria Sense Fronteres
Barcelona
Dijous, 28/11/2019 fins Divendres, 29/11/2019
L'Observatori DESC i Enginyeria Sense Fronteres organitzen una jornada per debatre sobre la protecció del dret a l'habitatge i l'energia a nivell jurídic i social.

Les jornades, organitzades per Enginyeria sense fronteres i l'Observatori DESC, tenen com a objectiu debatre sobre mecanismes de protecció al dret de l'habitatge i l'energia. Es compartiran eines innovadores per tal d'acabar amb els desnonaments i els talls de subministraments. També es parlarà sobre com fer front a la pèrdua de l'habitatge i la manca de subministraments bàsics, així com prevenir les situacions de sobreendeutament, quins són els protocols de detecció i actuació de persones en risc de pobresa energètica i quins nous serveis municipals s’han posat en marxa per aturar els desnonaments i els talls de subministraments.

El programa es divideix en dos dies, el 28 i el 29 de novembre, en què es comptarà amb experts dels serveis socials de Catalunya, persones promotores, advocades o juristes, a més d’institucions com el Síndic de Greuges, que aportaran una visió social i jurídica a un problema municipal.

Data: 

Dijous 28 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres i Observatori DESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org