Jornades “Construïm vincles”

Panel und titelbild - Font: viquipèdia
Barcelona
Dijous, 05/02/2015 fins Divendres, 06/02/2015

Es donarà a conèixer públicament el projecte “Vincles BCN” que pretén trencar l’aïllament de les persones grans a Barcelona

Les jornades "Construïm vincles", promogudes per l’Ajuntament de Barcelona, pretenen contribuir a superar l'aïllament i la soledat de les persones grans amb dependència o discapacitat, tot millorant-ne la seva seguretat, i de les persones amb una malaltia crònica. Es tracta de crear xarxes d'atenció col·laborativa amb el suport de la tecnologia digital.

El projecte "Vincles BCN" vol cridar l'atenció sobre un projecte emergent: la soledat i aïllament de les persones grans. L'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l'Ajuntament promou aquest projecte que ha rebut el 1r premi del Mayor's Challenge 2014 de la Fundació Bloomberg i ara es troba en fase de disseny i desenvolupament.

Aquestes jornades volen recollir les aportacions de les associacions i entitats del tercer sector, principalment les que atenen i treballen amb persones grans, així com del personal voluntari. El seu coneixement i experiència pot ser interessant per dissenyar un projecte que s'adeqüi a les necessitats reals de les persones a qui va destinat el programa "Vincles BCN"

Concretament les jornades es desenvoluparan:

  • Dijous 5 de febrer a la sala Moragues del Born Centre Cultural de 10 a 14 hores tindrà lloc la Jornada de presentació pública del projecte Vincles BCN.
  • Divendres 6 de febrer en el mateix espai i també de 10 a 14 hores tindran lloc Tallers de treball i co-participació

Per a més informació i inscripcions podeu contactar mitjançant web, email o al telèfon 93 302 75 69.

Data: 

Dijous 05 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@jornadesvincles2015.cat