Jornades: 'Crisis de seguretat global: dimensions, impactes i propostes d'acció'

 Font:
Dilluns, 07/11/2022 fins Dilluns, 12/12/2022
(En línia)

Jornades virtuals de reflexió online sobre l'abast de les crisis de seguretat que afecten el món avui en dia.

Emergència climàtica, augment de la conflictivitat, pandèmia de la Covid i alt cost dels aliments. Aquestes problemàtiques, conegudes com les “quatre C”, expliquen en bona part la situació de crisi global que es viu actualment.

L’Institut de Drets Humans de Catalunya, juntament amb l'Escola de Cultura de Pau i els reporters Patricia Simón i Ricardo Garcia Vilanova organitzen unes jornades per a abordar la crisi de seguretat global, escapant d'explicacions simplistes i reduccionistes, i centrant-nos en les propostes que per a fer-li front s'estan duent a terme des de la societat civil.

En aquestes jornades, que se celebraran de manera telemàtica, s’abordaran els principals reptes i les accions que pot liderar la societat. I ho farà recollint la veu d’un gran nombre de persones expertes en conflictes internacionals i drets humans.

Del 7 de novembre al 12 de desembre treballarà de manera diferenciada les dimensions de la crisi de seguretat global, l’estat de la qüestió de la pau i la seguretat globals, el paper de la societat civil i dels mitjans de comunicació en la construcció de la pau i diversos estudis de cas.

Aquest simposi està dirigit a persones interessades a aprofundir en la situació de crisis de seguretat global i en les propostes que des de la societat civil s'estan portant a terme per fer-hi front. Té un preu de 80 euros i es pot dur a terme la inscripció mitjançant l’enllaç habilitat.

Data: 

Dilluns 07 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Institut de Drets Humans de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org