Jornades d’Autoformació en Cooperació, a la UPC

 Font:
Barcelona
Dimarts, 16/06/2015 fins Diumenge, 21/06/2015

L'associació d'estudiants d'arquitectura ESFA organitzen 6 dies de sessions per donar eines a les persones que participen en projectes de cooperació per al desenvolupament. Començaran el 16 de juny al Campus Nord.

L'Espai Social de Formació i d'Arquitectura (ESFA) és l'associació d'estudiants i joves arquitectes de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que treballa per l'aplicació dels coneixements tècnics des d'una perspectiva social i ecològica.

Un dels àmbits en què actuen és el de la cooperació internacional per al desenvolupament, pilar de la seva activitat des que van iniciar, ara fa 18 anys, la primera relació amb el Mocase. Avui, ESFA treballa a Argentina i Guatemala.

Amb l'objectiu d'oferir eines a les persones que viatgen a països del sud per desenvolupar-hi projectes, l'ESFA organitza les Jornades d'Autoformació en Cooperació 2015, on també es debatrà sobre el sentit de la cooperació i es donaran a conèixer els projectes desenvolupats.

El programa de les jornades consta de les següent activitats:

Dimarts 16 a les 16:00 h: Taller de bioconstrucció: Pintures amb argila

Dimecres 17 a les 14.30 h: Cooperació Internacional: debat amb Ageda Blasco i presentació dels projectes d'ESFA a Argentina i Guatemala

Dijous 18 a les 14.30 h: Situació política i memòria històrica: Cinefòrum amb la Gabriela Serra. "La Doctrina del Shock"

Divendres 19 a les 14.30 h: Racisme i gènere: formació, tallers i dinàmiques amb SOS Racisme.

Diumenge 21 a les 17.00 h: Cooperació Local: Visita guiada al barri del Bon Pastor amb AVIS del Barri i Repensar Bon Pastor.


I cloenda de les jornades al bar del barri!

Les Jornades se celebraran a la Delegació d'Estudiants, al Campus Nord. Per participar-hi, cal prèvia inscripció, que es pot formalitzar en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 16 juny

Hora: 

16:00

Organitzador: 
ESFA UPC
Correu electrònic de l'organitzador: 
esfabcn@riseup.net