Jornades de Sobirania Alimentària: Sembrant alternatives a la universitat

 Font:
Barcelona
Dimecres, 15/04/2015 fins Divendres, 17/04/2015

Del 15 al 17 d'abril se celebraran tres dies de formació i sensibilització sobre la sobirania alimentària a la Facultat de Biblioteconomia de la UB. L'entrada és lliure i gratuïta per qui no vulgui reconeixement de crèdits.

La Fundació Autònoma Solidària, amb la col·laboració de la Fundació Solidaritat UB, el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC i la Revista "Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas" organitzen unes jornades de formació i sensibilització sobre la sobirania alimentària com a resposta a una situació d'empobriment i de fam.

Tindran lloc del 15 al 17 d'abril a la Facultat de Biblioteconomia de la UB i combinaran xerrades, taules rodones, tallers i un "geocatching" sobre la ruta dels agronegocis a Barcelona.

L'entrada a les jornades és totalment lliure i gratuïta per a tothom que hi estigui interessat. Ara bé, l'alumnat de la UAB, la UB i la UPC que vulgui reconeixement de crèdits, haurà de formalitzar la inscripció. Al blog de les jornades es pot consultar com inscriure's així com el programa detallat dels tres dies.

Data: 

Dimecres 15 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Autònoma Solidària (FAS)
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas@uab.cat