Jornades del Centre Delàs "Terrorismes del segle XXI"

Jornades del Centre Delàs "Terrorismes del segle XXI"
Sant Cugat del Vallès
Dimarts, 18/09/2018

Què és el gihadisme? Extremisme violent o terrorisme? Islamofòbia, seguretat i extremisme violent: una conjura perillosa? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en les Jornades "Terrorismes del segle XXI" el 18/09 a Sant Cugat del Vallès.

La Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès acollirà la tarda del dimarts 18 de setembre de 2018, entre les 17:30 i les 21:00 hores, les properes Jornades del Centre Delàs que aquesta vegada giraran al voltant dels “Terrorismes del segle XXI”.

Què és el gihadisme? Extremisme violent o terrorisme? Islamofòbia, seguretat i extremisme violent: una conjura perillosa? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en aquesta trobada que comptarà amb reconegudes ponents expertes com José Ángel Brandariz, professor de Dret Penal a la Universitat de La Corunya; Jesús Núñez Villaverde, codirector de l’IECAH i professor de la Universitat Pontifícia Comillas; Lurdes Vidal, professora de món àrab a la UB i directora de l’àrea món àrab de l’IEMED; o Santiago Alba Rico, escriptor i filòsof, autor de diversos articles sobre els conflictes que viu el món àrab.

Les inscripcions són obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç.

Dia i hora: Dimarts 18 de setembre de 2018 de 17:30 a 21:00 hores

Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès (carrer Castellví, 8)

Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Amb el suport de: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Esdeveniment a Facebook en aquest enllaç.

Més informació i programa complet aquí.

Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Centre Delàs d'Estudis per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centredelas.org