Jornades del Voluntariat Juvenil i Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa

Fira de la Solidaritat de Tortosa
Divendres, 04/11/2011 fins Dissabte, 05/11/2011

Els dies 4 i 5 de novembre Tortosa acollirà les IV Jornades del Voluntariat Juvenil i la Fira jove de la Solidaritat, que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Tortosa, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'associació Obre't'Ebre.

L’objectiu és apropar els i les joves de la ciutat al voluntariat a través d'experiències de diferents entitats socials del territori.

Les jornades tindran lloc divendres 4 de novembre. Es farà una gimcana a la Nau del Parc municipal, en què es calcula que participaran més de 200 joves. També hi haurà un teatre interactiu a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre, al Teatre Auditori Felip Pedrell.

La Fira Jove de la Solidaritat es farà a la plaça de l'Ajuntament dissabte 5 de novembre. La mostra d'entitats i ONG començarà a les 10:00 hores del matí i hi participaran una vintena d'entitats. Durant el dia hi haurà tallers infantils, cercaviles, contacontes, a més d'inflables per als més menuts i tallers de les entitats Atzavara-Arrels i Creu Roja Joventut.

IV Jornades de Voluntariat Juvenil i Fira de la Solidariat de Tortosa

Data: 

Divendres 04 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
sveterresebre@hotmail.com