Jornades 'En parlem prou de les persones refugiades?'

 Font:
Figueres
Dissabte, 30/03/2019 fins Dissabte, 06/04/2019

Les jornades pretenen ser espai de reflexió a la ciutat de Figueres durant el dissabte 30 de març i el dissabte 6 d’abril.

Durant dos dissabtes consecutius, el 30 de març i el 6 d’abril, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Pere de Figueres, pertanyent a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitza les jornades de sensibilització sobre les persones que migren 'En parlem prou de les persones refugiades?' a la Rambla de Figueres. El projecte té l’objectiu de crear un espai de sensibilització i reflexió a la ciutat sobre el fenomen migratori a través d’activitats, tallers, xerrades i espais de debat per a diferents edats.

Les jornades compten amb la presència de les entitats Girona Acull i Open Cultural Center, dues organitzacions que treballen per la defensa dels drets de les persones migrades amb l’objectiu de promoure comunitats més inclusives i que han participat en la jornada oferint dues xerrades.

A més, durant els dos dies la Rambla de Figueres acollirà la Mostra d’Humor Gràfic 'Drets Humans – el nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur' de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida, una exposició que utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual i de denúncia amb l’objectiu de contribuir a la reflexió sobre els drets humans com a base per construir un futur, just, digne i inclusiu.

Les jornades, que compten amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i el Consell Local de Joventut de Figueres (CLJF), s’emmarquen dins el projecte que l’AEIG Sant Pere ha presentat per l’Embarraca’t 2019, una iniciativa que amb la voluntat que els diners recollits durant aquelles nits, es destinin a les activitats de les associacions de Figueres que tinguin un retorn a la ciutat.

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
santpere@escoltesiguies.cat
Organitzador: 
Agrupament Escolta i Guia Sant Pere