Jornades 'Fixing the Future' 2019

 Font:
Barcelona
Divendres, 07/06/2019 fins Dissabte, 08/06/2019

Dos dies per inspirar-se i conèixer testimonis de persones que treballen per canviar el món i fer front als principals reptes ecosocials de l'actualitat.

El proper divendres 7 i dissabte 8 de juny, el CCCB en col·laboració amb Atlas of the Future i Holaluz, organitzen l'esdeveniment 'Fixing the future', dues jornades plenes de xerrades que buscaran opcions per fer front als principals reptes socioambientals actuals.

Fins a 40 ponències en les que s'aprofundirà per buscar solucions als problemes de la biodiversitat, els oceans, l'agricultura, els residus, les ciutats o l'escalfament global.

Les jornades comptaran amb la presència de personalitats reconegudes d'àmbit internacional en els seus sectors. Les xerrades del dissabte 7 començaran amb l'experiència de diversos xefs que lideren el canvi des dels seus restaurants, després es parlarà des d'una perspectiva més àmplia analitzant la producció dels aliments. A la tarda s'abordarà la distribució territorial de les ciutats posant al centre les persones i la natura, per acabar dissenyant una societat basada en l'economia circular i parlant de la societat i el medi ambient al futur.

Les temàtiques del dissabte 8 estan més focalitzades en la justícia climàtica i l'activisme, i hi seran presents col·lectius com 'Fridays for Future BCN' i Rebel·lió o Extinció BCN. Tot seguit es parlarà de la biodiversitat i la protecció de la natura, la conservació dels oceans amb membres de l'entitat Submon, per finalment acabar posant el focus en la saviesa intergeneracional.

Data: 

Divendres 07 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CCCB, Atlas of the Future i HolaLuz
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cccb.org