Jornades 'Plantem! Per uns barris verds i vius'

Cartell de les sessions d'intercooperació 'Plantem! Per uns barris verds i vius'.
Barcelona
Divendres, 15/03/2024 fins Dissabte, 16/03/2024

Les jornades comptaran amb tres sessions d'intercooperació, la xerrada 'Ciutats per una transició social justa', una acció reivindicativa, Mercat de Pagès, Fira de Plantes i Llavors i una calçotada agroecològica popular.

La Xarxa de Consum Solidari (XCS) i Ruralitzem, Veus de Sobirania Alimentària, organitzen 'Plantem! Per uns barris verds i vius', unes jornades per repensar els espais verds de la ciutat, enxarxar els horts urbans comunitaris i naturalitzar els barris. Les trobades tindran lloc el divendres, 15 de març, a l'espai Calàbria 66, de Barcelona, i el dissabte, 16 de març, al Mercat de Pagès de Germanetes, també a la capital catalana.

'Plantem! Per uns barris verds i vius' s'iniciarà el divendres a les 12 h amb la presentació de projectes sobre l'ús d'espais verds als barris de l'Escola Diputació i l'Institut Viladomat. A partir de les 16 h, es desenvoluparan les tres sessions d'intercooperació sobre els espais verds i els horts comunitaris a la ciutat de Barcelona: horts urbans comunitaris, refugis climàtics i jardins autogestionats, les escoles i la naturalització dels barris i Pam a pam, arbre a arbre: defensem el verd urbà. Els tallers comptaran amb la participació de diferents entitats i col·lectius.

L'endemà, la jornada començarà a les 10.30 h, amb una acció reivindicativa, abans de presentar les conclusions de les trobades, a les 12 h. A les 12.30 h se celebrarà la xerrada 'Ciutats per una transició social justa'. Finalment, les trobades es tancaran amb una calçotada agroecològica popular. Durant tot el matí hi haurà Mercat de Pagès i Fira de Plantes i Llavors.

Caldrà inscriure's per a les sessions d'intercooperació i la calçotada agroecològica popular.

Data: 

Divendres 15 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Xarxa de Consum Solidari (XCS) i Ruralitzem, Veus de Sobirania Alimentària
Correu electrònic de l'organitzador: 
plantem15@gmail.com