Jornades "Població refugiada"

Cartell de l'esdeveniment. Font: Universitat de Lleida
Lleida
Divendres, 10/02/2017 fins Dissabte, 11/02/2017

La Universitat de Lleida organitza un curs obert a la ciutadania per parlar sobre l’acollida de persones refugiades els dies 10 i 11 de febrer.

L’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida ha organitzat les jornades "Població refugiada", un curs on intervindran persones expertes en la matèria i on es parlarà obertament sobre la situació de les persones refugiades. Hi intervindran:

Entre les activitats, es debatrà sobre la protecció de la població refugiada a Catalunya, s’incidirà en la persecució per motius de gènere, s’abordarà la política d’asil i la Unió Europea i es farà un repàs al dret internacional i a les accions envers la crisi humanitària que viuen les persones refugiades.

La formació està oberta a tota la ciutadania i es farà un certificat d’assistència a aquelles persones que la facin. A més, es tracta d’una acció que vol incidir en augmentar la perspectiva crítica sobre la situació de l’asil i el refugi, per tant, s’associen 2 crèdits universitaris a la realització del curs.

A l’acte hi col·laboren la campanya Casa Nostra Casa Vostra, No en el Nostre Nom, Lleida pels Refugiats i la Coordinadora d’ONGD i altres moviments solidaris de Lleida. L’horari de la formació serà el divendres 10 de febrer de 10:00h a 18:30h i el dissabte 11 de febrer de 10:00h a 14:00h. Per més informació, pots consultar el següent enllaç. El punt de trobada serà la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del Campus de Cappont. Per fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a l'adreça odec@int.udl.cat.

Data: 

Divendres 10 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Oficina de Desenvolupament i Cooperació (UdL)
Correu electrònic de l'organitzador: 
odec@int.udl.cat