Jornades Reutilitza

Les jornades reutilitza es realitzen a les aules de l'UPC
Barcelona
Dimecres, 26/11/2014 fins Dijous, 04/12/2014

Les Jornades Reutiltza es celebraran aquest any del 24 de novembre al 5 de desembre, a l'aula Àgora de la UPC. Hi participararan alumnes d'aquesta universitat però són obertes a tothom.

El programa és el següent:

Revisió de l'equipament:
Del 24 al 28 de novembre - Catalogació i revisió d'ordinadors (estudiants de CI)

De l'1 al 5 de desembre - Reparació d'ordinadors (estudiants d'APC) i instal·lació de Sistema Operatiu (estudiants d'ASO i SLDS)

Activitats puntuals:

  • 26 de novembre a les 12:00-13:30. Aula Àgora. Conferencia "La sostenibilitat de les TIC", a càrrec de David López, professor del DAC i sotsdirector de l'ICE.

  • 3 de desembre a les 11:00-14:00. Edifici Vèrtex. "Hands-on" dins la Jornada TIC de la UPC: "reUPC: Reutilització interna d'equips a la UPC. T'hi apuntes?"

  • 3 de desembre a les 12:00-14:00. Aula Àgora. Demostració del funcionament de la XSR (Xarxa de Suport a la Reutilització)

  • 4 de desembre a les 11:00, Sala d'Actes de la FIB. Passi del documental "La tragedia electrónica" + Taula Rodona. Participants: Cosima Dannoritzer, autora del documental, i autora del premiat "Comprar, usar, llençar", Ramon Altadill, director d'Electrorecycling, planta de valorització RAEE.

Les Jornades Reutilitza es celebren dins el marc del Programa UPC Reutilitza. Aquest programa és una iniciativa de la UPC que combina l'aprenentatge amb el servei social i té l'objectiu de l'aprofitament dels equips i recursos informàtics que es renoven a la universitat. Després de revisar els equips, aquests es posen a disposició de les entitats socials o programes solidàris.

Data: 

Dimecres 26 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Universitat Politècnica de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.reutilitza@upc.edu