JOTA-JOTI 2018, la Jamboree a distància

JOTA-JOTI 2018
Divendres, 19/10/2018
(En línia)

Els propers 19, 20 i 21 d'octubre, més de 1,3 milions d'escoltes i guies de 150 països escoltes celebraran la 61a Jamboree On The Air (JOTA) i la 22a Jamboree On The Internet (JOTI), o JOTA - JOTI 2018.

Es tracta d'un esdeveniment anual en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones (ràdio amateurs) i portar les seves veus fins a l'altra punta del món. Podràn conèixer escoltes i guies de diferents països, intercanviar idees, aprendre sobre altres cultures i costums i fer nous amics. En poques paraules, per sentir realment que es pertany a un moviment mundial que reuneix més de 40 milions de persones.

Jamboree en l'Aire - Jamboree a Internet (JOTA-JOTI) és una experiència divertida i emocionant per a tots els joves en el Moviment Scout utilitzant la més àmplia gamma de canals de comunicació de tecnologia per educar, promoure la consciència cultural, el desenvolupament de la tolerància, així com millorar l'intercanvi , la col·laboració i el treball en equip, juntament amb la construcció d'un sentit de pertinença al Moviment escolta a tot el món. És un Jamboree "lliure de viatges" que té lloc des de qualsevol part del món.

L'ús de tècniques de ràdio amateur és possible gràcies al suport prestat per milers de voluntaris radioaficionats que recolza la celebració de la Jota amb el seu coneixement, equipament i entusiasme.

Data: 

Divendres 19 oct

Hora: 

08:00

Organitzador: 
World Organization of the Scout Movement (WOSM)