Joves amb discapacitat intel·lectual. Com continuem la seva formació a partir dels 16 anys?

Xerrada Joves amb discapacitat intel·lectual / Font: Espai21
Gurb
Divendres, 20/05/2016

Els joves amb discapacitat intel·lectual es troben amb dificultats a l’hora d’afrontar el seu futur formatiu i professional. Tot i tenir reconeguts uns drets, no compten amb les mateixes oportunitats.

Espai21 organitza la xerrada “Joves amb discapacitat intel·lectual. Com continuem la seva formació a partir dels 16 anys?” el divendres 20 de Maig a les 21h a la sala de l’Esperança de l’Ajuntament de Gurb. Aquest esdeveniment comptarà amb la presencia de Maite Casas i Marga Plana (EAP d’Osona) i es podrà veure en retransmisió en directe a través d'aquest l’enllaç.

Els joves amb discapacitat intel·lectual es troben amb diferents obstacles al moment de plantejar el seu futur formatiu i professional, amb la manca d'una oferta formativa adequada, en la què hi ha poques places i les reduides opcions es concentren a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aconseguir una titulació oficial que els ajudi a trobar la seva primera feina és gariabé imposible, la dificultat d’entrar al mercat laboral s’ha accentuat amb les retallades a les polítiques actives d’ocupació i els Centres Especials de Treball i els programes amb suport a l’empresa estan saturats. Davant de les poques opcions que troben per convertir-se en treballadors actius, la majoria dels joves acaben sent usuaris dels serveis asistencials per no quedar-se a casa.

Data: 

Divendres 20 Maig

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
espai21@gmail.com
Organitzador: 
Espai21