L’espectacle «SOM» a la Fira de Tàrrega

Imatge de l'assaig de l'obra SOM. Companyia Amantis
Tàrrega
Divendres, 12/09/2014 fins Diumenge, 14/09/2014

Els dies 12, 13 i 14 de setembre es podrà veure a Tàrrega l’espectacle de la Companyia Amantis i protagonitzat per persones de l’Associació Alba.

L’obra «SOM» s’ha dut a terme gràcies al projecte Suport a la creació de Fira Tàrrega i ha estat desenvolupat per la Companyia Amantis amb la participació d’una vintena de persones usuàries de l'Associació Alba, una organització que treballa per la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat física, psíquica i mental de l’Urgell i la Segarra.

Després de mesos de treball, a través de tallers i residències teatrals, l’obra es podrà veure a la Fira de Tàrrega els dies 12, 13 i 14 de setembre. «SOM» representa històries quotidianes que es donen dins de l’Associació Alba per crear una història col·lectiva que actua com a «mirall i finestra per trencar estereotips i mostrar com tots tenim les nostres diferents capacitats». El moviment, l’acció i la imatge són els fils conductors que acompanyen la història, una estona de vida compartida en insòlites circumstàncies.

Paral·lelament s’ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami per recollir fons per realitzar un vídeo que reculli el procés creatiu de l’obra. Es poden fer donacions fins el 7 de setembre.

Data: 

Divendres 12 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fira de Tàrrega
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@firatarrega.com